Avdelning

Kansli

Connect

Ett stöd till våra utbildningscenter

Våra två kanslier fungerar som en stödfunktion till våra utbildningscenter. På kansli är medarbetarnas främsta uppgift att stötta kärnverksamheten i utbildningscentren. Det innefattar allt ifrån programutveckling och storytelling, kommunikation och strategisk verksamhetsutveckling, till rena stödfunktioner såsom IT, ekonomi och HR. På kansli driver vi också lärar-och skolledarfortbildningar i samarbete med Stockholms stad. Mer om dessa kan du läsa här

Arbetet på kansli passar dig med kompetens inom exempelvis pedagogik, projektledning eller kommunikation och som har ett starkt intresse för samhällsutveckling. Du vill vara med och skapa en nytänkande, modig och handlingskraftig idéburen sektor i Sverige. Du lockas av att driva kreativa projekt och föra Berättarministeriet framåt, termin för termin. Självklart vill du också vara en del av ett starkt, värderingsdrivet team där du har ett stort handlingsutrymme och möjlighet att växa i din yrkesroll utifrån dina intressen och drivkrafter. 

Har du frågor om hur det är att jobba på våra kanslier? Hör gärna av dig till Simon Alzén, kansliansvarig på: simon.a@berattarministeriet.se eller 073-682 31 23.

Ord från våra medarbetare

Vi strävar alltid efter att varje medarbetare ska nå sin fulla potential. Här möts syftesdrivna och utvecklingsorienterade människor som vill stärka det demokratiska samhället

Reza Saleh Strategisk ledare program & utbildning

Jag värdesätter att få jobba med samhällets absoluta grundsten – tillsammans med fantastiska kollegor, pedagoger, volontärer och elever!

Axel Eklund Utbildningsledare

Jobbar du redan på Berättarministeriet?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@berattarministeriet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor