Avdelning

Praktik

Connect

En del av teamet

Som praktikant på Berättarministeriet är du en viktig del av verksamheten från dag ett. Du blir en del av ett värderingsdrivet, kunnigt team som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper och som kommer ha stor nyfikenhet och lyhördhet inför dina. Som praktikant på Berättarministeriet kan du förvänta dig att delta i kvalificerat arbete där du får lära lära dig mer om ledarskap, pedagogik, volontärskap, projektledning och mycket mer!

Varje termin tar vi emot flera praktikanter i våra utbildningscenter och på kansli i Göteborg och Stockholm. Vi har inga fasta praktikperioder och är flexibla för att anpassa praktikperioden utifrån din kurs eller utbildning. Vi är öppna för olika studiebakgrunder – det viktigaste är att du, liksom vi, brinner för alla barns rätt till en god och jämlik utbildning!

Oavsett inom vilken avdelning du gör din praktik, handleds du av en av våra medarbetare som alltid stöttar och coachar dig i ditt arbete. Tillsammans har ni stora möjligheter att anpassa uppgifterna efter din egna nyfikenhet och intresse!

Vår praktiktjänster läggs ut i god tid inför nästkommande termin under vår karriärsida. 

Har du frågor om hur det är att vara praktikant hos oss? Hör gärna av dig till Louise Engelbrektson, projektkoordinator på: louise.e@berattarministeriet.se  eller 073-682 31 13.

Ord från tidigare praktikanter

Jag har fått en ny, fin, bild av hur teamarbete kan fungera och bilden av att kommunikatörer ofta jobbar ensamt har helt försvunnit.

Julia - Praktikant kommunikation HT 2020 studerar kandidatprogrammet Media och kommunikation vid Uppsala Universitet

Berättarministeriet kändes som en fantastisk kombination av att jobba både för barns rättigheter och i interaktion med barnen, vilket kändes som en klockren kombination för mig!

Kajsa - Praktikant projektledning HT 2020 Studerar masterprogrammet i Mänskliga rättigheter vid Uppsala Universitet

I framtiden vill jag jobba med barns rättigheter - så jag uppskattade hur barnkonventionen var ett tydligt ramverk i Berättarministeriets arbete.

Sara - Praktikant Utbildningscenter HT 2020 Studerar masterprogrammet i Mänskliga rättigheter vid Uppsala Universitet

Drottninggatan 120
113 60 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Kansli & Utbildningscenter Göteborg

Gamlestads Torg
415 02 Gothenburg Vägbeskrivning Se sida

Utbildningscenter Hagsätra

Hagsätra torg 32
124 73 Bandhagen Vägbeskrivning Se sida

Utbildningscenter Husby

Edvard Griegsgången 9
164 32 Kista Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Berättarministeriet?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@berattarministeriet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor