Avdelning

Utbildningscenter

Connect

Hjärtat av Berättarministeriet

Utbildningscentret (UC) är kärnan som hela Berättarministeriets verksamhet kretsar kring. Här tar vi dagligen emot skolklasser, främst i årskurs 2–6, som går något av våra skolprogram. Med hjälp av Berättarministeriets engagerade volontärer, möter medarbetarna i utbildningscentren eleverna och deras lärare och involverar dem i Berättarministeriets fantasifyllda värld. Syftet är att ge eleverna inspiration, självkänsla och lust till att utforska det skrivna ordet och berättelsens kraft. 

Arbetet i utbildningscentret passar dig som har pedagogisk förankring, goda ledaregenskaper och ett stort intresse för barns kunskaps- och språkutveckling. I våra utbildningscenter jobbar vi i starka team om två utbildningsledare. Som utbildningsledare driver du tillsammans med ytterligare en kollega all verksamhet i UC - ett arbete som är både självständigt, ansvarsfullt, kreativt och utmanande!

Har du frågor om hur det är att jobba i våra utbildningscenter? Hör gärna av dig till Louise Engelbrektson, projektkoordinator på: louise.e@berattarministeriet.se eller 073-682 31 13.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi träffar volontärer

Varje dag träffar vi volontärer som hjälper oss med våra skolprogram! Vi utbildar volontärer

Volontärutbildningar sker flera gånger per år!


  

Vi möter barn

I Alien Supermarket börjar resan till Berättarministeriets redaktion. Här kan du se hur ett möte med barnen i UC ser ut.

Ord från våra medarbetare

I mötet mellan fantasifulla elever och närvarande vuxna uppstår små magiska ögonblick i vardagen - ögonblick som ger mening och utvecklar mig såväl professionellt som personligen

Louise Engelbrektson Utbildningsledare Hagsätra

Det dagliga arbetet känns meningsfullt och jag får ständigt nya möjligheter att utvecklas i min egen roll. Jag får också vara med i utvecklingen av verksamheten, tillsammans med mina fantastiska kollegor!

Therese Ribbås Utbildningsledare Göteborg

Varje dag på Berättarministeriet ger upphov till insiktsfullt lärande i mötet med läraren, eleven, volontären och kollegan

Susan Sommarlund Utbildningsledare Husby

Jobbar du redan på Berättarministeriet?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@berattarministeriet.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor